Activiteiten 2018-2019

 
 

16 SEPTEMBER - AUTOLOZE ZONDAG

De Koning Albertstraat autovrij: heerlijk! Rommelmarkt, standjes van alle verenigingen, muziek, lekker en eten drinken, … voor iedereen wat wils! En vergeet uiteraard ook de Walemse kermis niet! Een jaarlijkse topper voor alle mensen van Walem.

27 OKTOBER 2018 - WALOWEEN

Het jaarlijkse heksenfeest gaat zoals altijd door in school De Zonnebergen. Dit jaar komt een vertellen de kinderen onder dompelen in de wereld van het Walemse Heksenverhaal…

11 NOVEMBER 2018 - SINT MAARTEN

Alle kinderen zijn meer dan welkom op deze dag in het Dorpshuis van 11 tot 13 uur om er een heerlijke lolywafel te eten en chocomelk te drinken. Een tractatie van de Dorpsraad voor alle kinderen van Walem.

16 MAART 2019 - VERRASSINGSACTIVITEIT

We houden het nog even geheim, maar binnenkort vertellen we met veel plezier welke activiteit we 16 maart organiseren om iedereen nog eens samen te brengen.

22 JUNI 2019 - COMDY NIGHT

Lachen is gezond! De dorpsraad heeft twee kleppers van formaat kunnen strikken om naar Walem te komen: Nigel Williams & Raf Coppens bezorgen ons een avond vol plezier om de start van de zomer in te zetten. Ontdek hier waar je jouw tickets kan gaan halen.

15 SEPTEMBER 2019 - AUTOLOZE ZONDAG

De cirkel is dan weer rond: een nieuwe topeditie van de autoloze zondag: om het jaar opnieuw mooi te starten.