Activiteiten 2018-2019

 
 

16 SEPTEMBER - AUTOLOZE ZONDAG

De Koning Albertstraat autovrij: heerlijk! Rommelmarkt, standjes van alle verenigingen, muziek, lekker en eten drinken, … voor iedereen wat wils! En vergeet uiteraard ook de Walemse kermis niet! Een jaarlijkse topper voor alle mensen van Walem.

27 OKTOBER 2018 - WALOWEEN

Het jaarlijkse heksenfeest gaat zoals altijd door in school De Zonnebergen. Dit jaar komt een vertellen de kinderen onder dompelen in de wereld van het Walemse Heksenverhaal…

11 NOVEMBER 2018 - SINT MAARTEN

Alle kinderen zijn meer dan welkom op deze dag in het Dorpshuis van 11 tot 13 uur om er een heerlijke lolywafel te eten en chocomelk te drinken. Een tractatie van de Dorpsraad voor alle kinderen van Walem.

16 MAART 2019 - VERRASSINGSACTIVITEIT

We houden het nog even geheim, maar binnenkort vertellen we met veel plezier welke activiteit we 16 maart organiseren om iedereen nog eens samen te brengen.

26 MEI 2019 - CAFE DE EERSTE KEUS

We zijn nog maar net gaan stemmen voor de gemeenteraad en mogen in mei alweer verzamelen. Om alles wat plezanter te maken, organiseert de Dorpsraad een café ‘de eerste keus’ waar we alle mensen van Walem de mogelijkheid bieden om iets te drinken, eten en bij te praten.

15 SEPTEMBER 2019 - AUTOLOZE ZONDAG

De cirkel is dan weer rond: een nieuwe topeditie van de autoloze zondag: om het jaar opnieuw mooi te starten.