Inschrijving rommelmarkt

 
 

JA, IK WIL GRAAG EEN STANDPLAATS!

Zoals elk jaar nodigen we jullie uit om een standplaats te verkrijgen op de rommelmarkt. Dit jaar kan je dat volledig online doen door onderstaand formulier in te vullen. We hebben ook een overzicht van alle standplaatsen met aanduiding van welke vrij en bezet zijn. 1 keer per week zorgen we voor een update van de standplaatsen die bezet zijn. 

We geven je de mogelijkheid om een voorkeurplaats te kiezen. Check dus zeker eerst even welke plaatsen er nog vrij zijn. Het is altijd mogelijk dat op het moment van inschrijving jouw voorkeursplaats nét werd ingenomen. We stellen dat het best mogelijke alternatief voor. Deze communicatie zal per mailen verlopen. Door je in te schrijven, ga je eveneens akkoord met het reglement. 

Praktisch

  1. Kies een standplaats (min 4 LM)

  2. Vul onderstaand formulier in met alle noodzakelijke gegevens

  3. Stort 10 euro op rekeningnummer BE84 7512 0349 8259 met mededeling ‘Rommelmarkt + standnummer + naam’

  4. U ontvangt na betaling een bevestiging, en standhouderskaart

Na uw inschrijving blijft uw voorkeursplaats 5 dagen gereserveerd voor u. Indien u dan nog niet heeft betaald, komt deze automatisch terug vrij voor een andere deelnemer. Het beste is dus om na het formulier ingevuld te hebben, onmiddellijk te betalen. Dan bent u zeker.

Een week voor de rommelmarkt krijgen alle mensen die zich hebben ingeschreven en betaald een mail met de praktische zaken voor het installeren van de stand op 15 september. 

We kijken uit naar jullie inschrijvingen en uiteraard ... 15 september!

De dorpsraad van Walem

Inschrijvingsformulier

Reglement *
Persoonsgegevens *
Andere activiteiten