Vrijwilligers

De Dorpsraad van Walem bestaat uit een plezante groep van mensen die jaarlijks vier activiteiten voor de Walemnaars organiseert. Dit gebeurt op vrijwillige basis en daarom zijn we altijd op zoek naar mensen die ons mee willen helpen om van elke activiteit elke keer opnieuw een succes van te maken.

Er zijn twee soorten vrijwilligers

1) lid van de dorpsraad
Wij vergaderen een 8 keer per jaar om onze activiteiten voor te bereiden. Dat is telkens op een avond in een vergaderzaal van Café 't Hoekske van 20 tot 22u. Daarnaast help je bij de verschillende activiteiten met de taken die jou het beste liggen.

2) helpende vrijwilliger bij activiteiten
Wil je graag een helpende hand zijn tijdens één of meerdere activiteiten? De voorbereiding? De dag zelf of bij de opruim? Vele handen maken het werk licht en het organiseren fijn. We verwelkomen jou met open armen!

Ook al heb je slechts enkele uurtjes tijd, het helpt ons meer dan je denkt. Als je graag samen met een buur, familie of vriend kan komen, nòg beter :-)

Bij vragen kan je altijd terecht bij info@dorpsraad.be of vul je even het contactformulier in. Maar je kan je ook onmiddellijk kandidaat stellen en het formulier op deze pagina invullen. Welkom!

Dorpsraad.jpg
Bezorg je ons even jouw naam?
Ik ben vrijwilliger om *